Avantajele extensiilor de păr şi cum se aplică – VIDEO

Extensiile nu sunt parul tau natural dar asta nu inseamna ca trebuie neglijate. In cazul in care te indoiesti de actiunile tale sau nu ai avut pana acum de furca cu extensii de par, am pregatit cateva sfaturi pentru tine care speram te vor ajuta.

30 oct. 2014, 06:34
Avantajele extensiilor de păr şi cum se aplică – VIDEO

In primul rand, trebuie sa-ti pastrezi parul ingrijit si curat. Foloseste un sampon usor si balsam atunci cand il speli. Daca nu esti sigura de marca aleasa, intreaba-ti oricand stilistul care ti-a oferit noul look. El va sti intotdeauna ce fel de produse se potrivesc extensiilor tale. In cazul dusurilor, se recomanda udarea treptata a parului in locul jetului direct.

La piscina sau pe plaja? Aveti parte de libertate absoluta, lasati extensiile sa zburde in bataia vantului. Nu uitati insa, atunci cand faceti baie in bazin sau in mare, folositi o casca de protectie pentru par. Chimicalele din apa piscinelor sau sarea marii va pot provoca multe neajunsuri, deteriorand parul. Dupa inot, spalati parul la dus, asigurandu-va ca niciuna dintre aceste substante nu s-a strecurat pe sub casca protectoare in timpul baii.

Nu va faceti griji in cazul in care doriti o schimbare de coafura pentru par lung, extensiile vor rezista cu bine cocurilor, impletiturilor sau cozilor. Fiti atente insa la accesoriile pe care le folositi pentru a prinde parul, astfel incat acesta sa nu fie intins excesiv.

Continuarea si VIDEO pe Lyla.ro.