Avarie mare la Bacău: Jumătate din oraş, fără apă caldă şi căldură

Peste 6.000 de apartamente din Bacău, adică aproape jumătate din cele racordate la sistemul de termoficare, au rămas fără apă caldă şi încălzire, miercuri, în urma unei avarii, iar reprezentanţii Thermoenergy SA intervin pentru remedierea defecţiunii, estimând că furnizarea se va relua joi.

11 nov. 2015, 11:56
Avarie mare la Bacău: Jumătate din oraş, fără apă caldă şi căldură

Thermoenergy Group SA Bacău a întrerupt, miercuri, furnizarea căldurii şi a apei calde în aproape jumătate de municipiu – în zonele de nord, centru şi gară – după ce o avarie majoră a afectat o conductă principală de alimentare, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor societăţii de termoficare, peste 6.000 de apartamente sunt afectate de măsura sistării celor două servicii.

„În total, sunt nealimentate 26 de puncte termice din cartierele Republicii, Centru, Gară, Energiei, Mioriţei, Bistriţa Lac şi Nord. Echipele noastre de intervenţie se află la locul avariei şi lucrează pentru remedierea acesteia astfel încât mâine (joi – n.r.) toţi consumatorii noştri să resimtă din nou căldura în apartamente”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al SC Thermoenergy Group SA Bacău, Narcisa Antoneac.

Potrivit acesteia, conducta spartă va fi reparată, cel mai probabil, încă de miercuri, însă umplerea instalaţiilor şi echilibrarea sistemului de termoficare durează aproximativ o zi.


loading...
Partenerii noștri