AVARIE RADET. Bucureştenii din Militari vor primi căldură de vineri noapte

Locuitorii blocurilor din Militari afectate de o avarie vor avea căldură și apă caldă din noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunţat directorul general al RADET București, Valentin Vițalariu.

08 ian. 2016, 19:15
AVARIE RADET. Bucureştenii din Militari vor primi căldură de vineri noapte

Acolo au fost, de fapt, trei intervenții. Două sunt încheiate la această oră și a treia, ultima, urmează să fie încheiată cam în două ore. La ora 24.00 o să începem încărcarea și, practic, în noaptea aceasta locuitorii vor avea și căldură și apă caldă. (…) Se lucrează în continuare, a rămas foarte puțin de lucru„, a spus directorul general al RADET București, potrivit Agerpres.

El a menționat că vineri au fost aproximativ 40 de muncitori la locul producerii avariei pentru a o remedia, iar în prezent au mai rămas 12.

Practic, acum noi am găsit niște fisuri și câteva găuri, edilul a cerut să fie duse la Primărie aceste elemente pe care le-am găsit. Aceasta a însemnat că, de fapt, era o pierdere masivă de abur, de apă fierbinte, dar ce era foarte grav era că aburul ieșea pe carosabil și nu mai aveau vizibilitate șoferii, neavând vizibilitate putea să fie un pieton în spatele perdelei de aburi și să apară accidente, din acest motiv noi am intervenit de urgență astăzi„, a afirmat directorul general al RADET București.

Avaria s-a produs pentru că țevile sunt montate în acel loc din 1974, deci vechimea lor este foarte mare.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului București, Alexandru Ichim, anunțase că 110 blocuri din Militari au rămas fără agent termic în urma unei avarii.