Avea un CHIP de ÎNGER, dar a fost tăiată în miez de noapte cu o sticlă de un necunoscut. Cum arată acum FOTO

O tânără din Marea Britanie a fost atacată în cursul nopţii de joi cu o sticlă spartă în timp ce se afla în maşina personală oprită la stop. Mai mult, ea a aşteptat timp de mai bine de o oră ambulanţa.

21 apr. 2015, 16:14

Chloe Knapton, o tânără de 21 de ani, a fost desfigurată pe viaţă de un necunoscut în timp ce se afla cu maşina la stop, cu geamul deschis. În acel momet, un bărbat a scos o sticlă spartă şi a început să o taie pe faţă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Gest explicit pe scara rulantă dintr-un MALL. Cum a fost fotografiată o tânără plictisită de cumpărături FOTO

Din fericire, infractorul a fugit, iar tânăra a reuşit să se târască până la casa unui prieten care locuia în apropiere. Acolo, a aşteptat peste o oră venirea unei ambulanţe. Părinţii au oferit presei mai multe imagini cu rănile tinerei, aceasta fiind obligată să stea trei zile în spital. Mai mult, ea nu poate în prezent să mănânce sau să râdă din cauza tăieturilor.

Citeşte şi O femeie din Baia Mare, mutilată de soţ. Bărbatul a încercat să se sinucidă

În cele din urmă, autorităţile au arestat un bărbat de 35 de ani care pare să fie vinovat pentru atacul respectiv, cu toate că nu se cunoaşte încă motivul pentru care a recurs la acest gest.