Aventura INCREDIBILĂ a unui băieţel de 3 ani care a dispărut de la grădiniţă GALERIE FOTO VIDEO

Publicat: Marţi, 17 Februarie 2015 22:11 // Actualizat: Marţi, 17 Februarie 2015 22:11 // Sursa: romaniatv.net

Un băiat în vârstă de 3 ani a dispărut chiar în prima zi de grădiniţă. Băiatul s-a făcut nevăzut, iar când educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunţat-o pe mama copilului. Cea a urmat este o poveste incredibilă.

Cain Trainor, un băieţel de 3 ani din Marea Britanie, le-a dat fiori reci şi educatoarei, şi părinţilor lui, după ce a dispărut de la grădiniţă, chiar în prima zi.

Băiatul din Middlesbrough (North Yorkshire) fusese înscris la grădiniţa Little Owls (Micuţele Bufniţe) şi a dispărut cu un grup de copii în timpul schimbului la grădiţiţă cu orele de after-school. După ce educatoarea a sunat-o pe mama lui Cain şi i-a spus ce s-a întâmplt, femeia a simţit că leşină. Era la serviciu şi a plecat imediat în căutarea fiului ei. Când a ajuns la clubul de after-school, personalul era în lacrimi.

Gemma, mama copilului, fusesese contactată de mai multe ori de personalul grădiniţei, dar telefonul ei nu avea întotdeauna semnal. A ajuns la complexul cu grădiniţă şi after-school de unde dispăruse fiul ei. Timp de 40 de minute, băiatul ei nu a fost de găsit.

A găsit instinctiv drumul către casă

În timp ce persoanlul se agita şi, în acelaşi timp, căuta să o consoleze pe mama copilului, telefonul femeii a sunat din nou. Era vestea salvatoare. Vecinul femeii o sunase să îi spună că fiul ei ajunsese acasă şi era în faţa uşii.

"Am izbucnit în lacrimi şi m-am liniştit brusc", a povestit Gemma. "Nu am cuvinte să descriu sentimentul că s-a întâmplat ceva îngrozitor. Totul îţi scapă de sub control", a mai spus ea.

Drumul către casă pe care l-a străbătut băieţelul de 3 ani este întortocheat. Chiar şi un adult l-ar putea reţine cu greu după ce l-a străbătut prima dată. Este un drum cu mai multe străzi întortocheate, nişte cărări şi o pădure unde se trece şi peste un pod numit "Podul Diavolului". Este un pod mic, de lemn, dar destul de periculos pentru un copil de vârsta lui. Băiatul străbătuse aproape 2 kilometri de drum către casă.

Cain mai fusese pe-acolo, vara trecută, de câteva ori, prin pădure, cu bicileta, însoţit de tatăl lui. Gemma crede că acele plimbări l-au ajutat totuşi să recunoască nişte drumuri după ce se rătăcise.

"Dacă e să fim mai optimişti, mă simt acum chiar mândră de el, pentru că a fost în stare să găsească singur drumul către casă", a mai spus Gemma. "Dar după ce a venit la mine, seara, la culcare, să mă mângâie, nu am mai putut adormi. M-am gândit la ceea ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-aş fi găsit", a mărturisit Gemma.loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 feb 22:42
...educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunÅ£at-o pe mama copilului. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
17 feb 22:28
...iar când educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunţat-o pe mama copilului. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net
google_ad_client =...
17 feb 22:27
...educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunţat-o pe mama copilului. Citește mai departe… Mai mult ...
17 feb 22:24
...Băiatul s-a făcut nevăzut, iar când educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în …read more ...
17 feb 22:21
... .block-title a,
.block-title span,
.td-tags a:hover,
.td-scroll-up-visible,
.td-scroll-up,
.sf-menu ul .current-menu-item >...
17 feb 22:17
...educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunÅ£at-o pe mama copilului. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
google_ad_client =...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H