Aventura INCREDIBILĂ a unui băieţel de 3 ani care a dispărut de la grădiniţă GALERIE FOTO VIDEO

Un băiat în vârstă de 3 ani a dispărut chiar în prima zi de grădiniţă. Băiatul s-a făcut nevăzut, iar când educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunţat-o pe mama copilului. Cea a urmat este o poveste incredibilă.

17 feb. 2015, 20:11

Cain Trainor, un băieţel de 3 ani din Marea Britanie, le-a dat fiori reci şi educatoarei, şi părinţilor lui, după ce a dispărut de la grădiniţă, chiar în prima zi.

Băiatul din Middlesbrough (North Yorkshire) fusese înscris la grădiniţa Little Owls (Micuţele Bufniţe) şi a dispărut cu un grup de copii în timpul schimbului la grădiţiţă cu orele de after-school. După ce educatoarea a sunat-o pe mama lui Cain şi i-a spus ce s-a întâmplt, femeia a simţit că leşină. Era la serviciu şi a plecat imediat în căutarea fiului ei. Când a ajuns la clubul de after-school, personalul era în lacrimi.

Gemma, mama copilului, fusesese contactată de mai multe ori de personalul grădiniţei, dar telefonul ei nu avea întotdeauna semnal. A ajuns la complexul cu grădiniţă şi after-school de unde dispăruse fiul ei. Timp de 40 de minute, băiatul ei nu a fost de găsit.

A găsit instinctiv drumul către casă

În timp ce persoanlul se agita şi, în acelaşi timp, căuta să o consoleze pe mama copilului, telefonul femeii a sunat din nou. Era vestea salvatoare. Vecinul femeii o sunase să îi spună că fiul ei ajunsese acasă şi era în faţa uşii.

„Am izbucnit în lacrimi şi m-am liniştit brusc”, a povestit Gemma. „Nu am cuvinte să descriu sentimentul că s-a întâmplat ceva îngrozitor. Totul îţi scapă de sub control”, a mai spus ea.

Drumul către casă pe care l-a străbătut băieţelul de 3 ani este întortocheat. Chiar şi un adult l-ar putea reţine cu greu după ce l-a străbătut prima dată. Este un drum cu mai multe străzi întortocheate, nişte cărări şi o pădure unde se trece şi peste un pod numit „Podul Diavolului”. Este un pod mic, de lemn, dar destul de periculos pentru un copil de vârsta lui. Băiatul străbătuse aproape 2 kilometri de drum către casă.

Cain mai fusese pe-acolo, vara trecută, de câteva ori, prin pădure, cu bicileta, însoţit de tatăl lui. Gemma crede că acele plimbări l-au ajutat totuşi să recunoască nişte drumuri după ce se rătăcise.

„Dacă e să fim mai optimişti, mă simt acum chiar mândră de el, pentru că a fost în stare să găsească singur drumul către casă”, a mai spus Gemma. „Dar după ce a venit la mine, seara, la culcare, să mă mângâie, nu am mai putut adormi. M-am gândit la ceea ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-aş fi găsit”, a mărturisit Gemma.