Aventurier, rebel, iubăreţ? Ce spune luna în care te-ai născut despre sexualitatea ta

Te-ai gandit vreodata ca luna in care te-ai nascut iti poate influenta sexualitatea? Iata ce caracteristici au persoanele nascute in fiecare luna a anului.

18 aug. 2018, 19:54
Aventurier, rebel, iubăreţ? Ce spune luna în care te-ai născut despre sexualitatea ta

Ianuarie – Aventurierii

Iti place sa stai in preajma unui om nascut in ianuarie. Vor tot timpul sa incerce lucruri noi, sunt foarte sexy, dar secretosi. Este foarte dificil sa-ti dai seama ce se petrece cu ei.Sunt foarte tacuti si vorbesc doar daca sunt tensionati sau excitati. Sunt onesti, se gandesc si la sentimentele celorlalti, prietenosi, abordabili, totusi, imprevizibili. Iarta, dar nu uita. Nu sunt insa razbunatori. Sunt usor de ranit si le ia mult timp sa isi revina.

Februarie – Rebelii

Inteligenti si atragatori, iti place sa stai in preajma lor. Sunt sexy si au un zambet sarmant. Saruta exceptional si sunt tot timpul pe fuga. Viata lor este pe repede inainte. Sunt temperamentali si onesti, se inconjoara de prieteni si sunt tot timpul pregatiti de distractie. Iubesc persoanele care-i fac sa rada.

Martie – Cuceritorii

Dintre toate lunile anului, cu cei nascuti in martie iti face o reala placere sa stai alaturi. Le place sa flirteze si au tot timpul cuvintele potrivite la ei. Este foarte posibil sa aiba diverse colectii (de filme, de carti, de discuri) cu care sa se laude si care sa impresioneze persoanele de sex opus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.