Aventurile incredibile ale unui copil de 12 ani. A furat cardul părinţilor şi a plecat în vacanţă în Bali

Un băiat în vârstă de 12 ani, din oraşul australian Sydney, le-a furat cardul părinţilor şi-a păcălit bunica şi a luat un avion spre Bali, în Indonezia.

23 apr. 2018, 16:00
Aventurile incredibile ale unui copil de 12 ani. A furat cardul părinţilor şi a plecat în vacanţă în Bali

Băiatul, numit Drew în emisiunea A Current Affair, care a prezentat cazul, era supărat după ce mama sa a refuzat să planifice o excursie cu familia în Bali. După ce a sustras cardul el s-a orientat şi a reuşit să-şi rezerve un zbor la o companie aeriană care le permite copiilor peste 12 ani să călătorească neînsoţiţi şi să părăsească ţara fără probleme.

După ce le-a spus părinţilor că merge la şcoală, el a plecat cu trotineta spre gară, iar de acolo a luat trenul către aeroport. De acolo a mers cu avionul către Perth, apoi a schimbat cu aeronava care l-a dus în Bali. În periplul său el a fost oprit o singură dată, pe Aeroportul din Perth, când i s-au cerut actele, pentru a dovedi că are într-adevăr peste 12 ani. În Bali s-a cazat la Hotelul All Seasons, spunând la recepţie că așteaptă şi sosirea surorii sale.

În cele din urmă, familia, alarmată de dispariţia copilului, a aflat că acesta se află în Bali, iar mama sa a zburat de urgenţă acolo, pentru a-l recupera. „Șocați, dezgustați, nu există cuvinte care să descrie ce am simțit când am aflat că a plecat în străinătate„, a declarat mama copilului.