Stela Popescu a lăsat în urmă o avere fabuloasă: Deţine un bloc şi mai multe case. Cine este MOŞTENITORUL

Stela Popescu a murit, joi, în urma unui stop cardio-respirator, fiind descoperită fără suflare în casa sa din Bucureşti. Stela Popescu a lăsat în urma una dintre cele mai mari averi pe care artiştii din România au reuşit să le strângă.

23 nov. 2017, 14:33
Stela Popescu a lăsat în urmă o avere fabuloasă: Deţine un bloc şi mai multe case. Cine este MOŞTENITORUL

După mai bine de 60 de ani de carieră, cântăreaţa a reuşit să să strângă o avere impresionantă. Stela Popescu deţine două case pe pământ, una amplasată în centrul Capitalei şi evaluată la suma de 250.000 de euro, o vilă în staţiunea 2 Mai, dar şi un bloc cu trei etaje.

Alexandru Arşinel, primele declaraţii despre pierderea partenerei de scenă

Actriţa spunea că blocul cu pricina este locuit de familia sa, câte un etaj pentru fiecare în parte: unul Stela Popescu, altul fiica sa, şi cel de-al treilea revenindu-i nepoatei sale.

Stela Popescu  a adoptat în trecut un copil, pe fiica fratelui ei, Doinita, care a venit in Romania la varsta de 15 ani. 

Dupa ce au ajuns sa se sprijine reciproc si sa-si imparta afectiunea, in ecuatie a intrat si nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfatuit-o sa se apuce de actorie. Stanca, intrucat asa o cheama pe tanara, s-a apucat de Universitatea Nationala de Arta teatrala pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.

Astfel, Stela Popescu s-a decis ca toata averea ei sa-i ramana Stancai, pe care o iubea ca pe propriul ei copil.

Artista detinea mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri de mare valoare. In casa unde locuia erau mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri a caror valoare depaseste mai multe mii de euro. Printre acestea se numara o pictura a celebrului Stefan Luchian si a lui Ion Pacea, pe care le-a cumparat in urma cu mult timp. Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a apartinut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumparat dupa moartea lui, de la sotia acestuia.

Mai, trebuie sa aduni ceva ca doar ai muncit toata viata. N-ai baut prea mult, n-ai stricat banii pe toti pantofii la moda si te-ai mai stapanit din cand in cand. Si atunci, sigur ca da, strangi!”, spune Stela Popescu.

STELA POPESCU A MURIT. Prima DECLARAŢIE a fiicei sale adoptive, Doina Maximilian: „Of, Isuse Mare”