Averea deținută de Monica Tatoiu. Pe ce cheltuiește cei mai mulți bani: ”Oasele bătrâne au nevoie de soare”

Monica Tatoiu este un nume sonor în showbiz-ul românesc. Tatoiu a strâns o avere colosală, iar acum, pensionară fiind, își face toate poftele.

21 ian. 2024, 15:29

După o viață în care a muncit fără să ia prea multe pauze, Monica Tatoiu a ales să se răsfețe la bătrânețe, asta însemnând vacanțe în locuri exotice, nu haine scumpe și accesorii de lux pentru că, spune afacerista, „oasele bătrâne au nevoie de soare”.

Citește și Monica Tatoiu îi distruge pe bărbaţii din ziua de azi: „Ori sunt prea tandri şi sunt pămpălăi, ori sunt prea macho, agresivi”

Monica Tatoiu a recunoscut că vacanțele pe care și le organizează alături de soțul său nu sunt deloc ieftine.

La 67 de ani, aceasta duce o viață liniștită, pentru că este milionară și, în plus, are o pensie de 22.000 de lei, pe lângă averea de câteva milioane de euro pe care o are.

Monica Tatoiu a fost director general al unei companii internaționale de cosmetice în perioada 1995-2009.

A investit atunci suma de 300.000 de euro pe care a recuperat-o în doar șase luni.

Afacerea a crescut până la 33 de milioane de euro, iar acum are o avere estimată la aproximativ 7.5 milioane de euro.

”Nu am făcut vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană”

Fosta femeie de afaceri deține o casă de 633 de mp și un teren de 2.590 mp, ambele valorând aproximativ două milioane de euro, plus acțiunile de la compania de cosmetice cu sediul la Stockholm.

Pe Tatoiu nu o interesează hainele și accesoriile de lux, ci vacanțele, pentru că se poate relaxa după bunul plac în cele mai frumoase destinații.

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, spunea Monica Tatoiu acum ceva timp.

„Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, recunoaște fosta femeie de afaceri, care a dezvăluit și o parte din planurile sale pentru această iarnă.

„Pe 28 decembrie avem avionul spre Bonaire. Oasele bătrâne au nevoie de soare. O lună departe de scandalurile de acasă. Pe 1 ianuarie 2024, la ora 9:00, prima scufundare”, mai spune Monica Tatoiu pentru fanatik.ro.

Citește și Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă: „La 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Tata a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc, dar eu am fost tânără și neliniștită”

„De sărbători îi răsfăț pe cei pe care îi iubesc. Fac un doboș și un cremșnit, și vorbesc cu mama. Răsfățul de Crăciun este cântatul de colinde. Eu care nu am voce. Familia se lasă terorizată ca să mă răsfăț”, a mai spus Tatoiu.