Averea impresionantă a senatoarei Doina Tudor: Conturi de sute de mii de euro, case în Bucureşti şi Miami

Senatoarea Doina Tudor are una din cele mai impresionante declaraţii de avere din Parlamentul României. Conturile senatoarei de Buzău sunt pline cu euro, dolari şi lei. De asemenea, deţine patru case în Bucureşti şi un apartament în Miami.

18 feb. 2016, 19:59
Averea impresionantă a senatoarei Doina Tudor: Conturi de sute de mii de euro, case în Bucureşti şi Miami

Senatoarea Doina Anca Tudor este urmărită penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru complicitate la luare de mită. Ea este anchetată în dosarul în care fostul său soț, Daniel George Tudor, a fost reținut pentru luare de mită, la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară.

Citeşte şi: DNA cere ARESTAREA Doinei Tudor, pentru complicitate la luare de mită. REACŢIA senatoarei UPDATE

Averea colosală pe care o deţine senatoarea de Buzău

La jumătatea anului trecut Doina Tudor îşi completa declaraţia de avere care l-ar putea face invidios pe orice milionar din topurile revistelor de specialitate.

– Deţine în cotă parte sau integral nu mai puţin de 11 terenuri în Bucureşti, Ilfov şi Buzău. În Otopeni are în proprietate cu fostul soţul un teren de peste 35 mii mp. Are o casă de vacanţă în Snagov, un apartament în Miami-Florida 120 de mp şi o casă în Vâlcea.  De asemenea, mai are 4 case în Bucureşti (una din case are o suprafaţă de 1780 de mp) şi un apartament de 140 de mp.

– La bunuri mobile senatoarea a completat toata spaţiile. Se pare că familia Tudor e mare amatoare de sporturi nautice. Deţin două bărci cu motor şi un Skijet. Garajul este completat cu un VW Passat şi cu un BMW X4.

Are bijuterii de 40.000 de euro şi ceasuri de 30.000 de euro.

În conturile Doinei Tudor găsim: peste 14 mii de lei, 425 mii euro şi peste 29 mii dolari.  De asemenea, mai are acţiuni de peste 61.000 de lei şi încă peste 400 de mii de euro împrumutaţi. Mai deţine şi peste 300 de mii dolari sub formă de obligaţiuni sau titluri de stat la BRD.

La acestea de mai sus se adaugă salariul anual de senator de 59.000 de lei.  Veniturile din dobânzi şi chirii sunt de aproximativ 52 mii lei.

Declaraţia de avere Doina Tudor.