Averea uriaşă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar împărţi-o la divorţ. Suma este COLOSALĂ!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au reușit aceștia să adune prin profesia lor, de-a lungul anilor, a adevărată avere. Chiar sexy-impresara a vorbit despre banii lor, dezvălind că dețin sume uriașe, atât de mari încât mulți nu reușeșc să le adune nici în două vieți!

07 iul. 2021, 18:09
Averea uriaşă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar împărţi-o la divorţ. Suma este COLOSALĂ!

Averea uriaşă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar împărţi-o la divorţ. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere de aproximativ 100 de milioane de euro, susţine sexy-impresara. Luxul și opulența se vîd de la depărtare în cazul lor, atât prin destinațiile exclusiviste prin care se plimbă, cât și prin bolizii lor de lux pe care îi deţin.

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a şocat pe toată lumea. Pe rând, cei doi au infirmat despărţirea, deşi antrenorul confirmase, iniţial, divorţul!

Averea uriaşă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar împărţi-o la divorţ.

Anamaria Prodan a dezvăluit acum ceva timp la Xtra Night Show că ea și soțul ei ar deține o sumă colosală, de aproximativ 100 de milioane de euro! „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan.

 Anamaria Prodan recunoaște tot! Soţul ei este devastat: „E adevărat! Nu pot să neg!”

Anamaria Prodan a povestit că a strâns sume uriașe încă de când era adolescentă și a mers în America. Acolo a început un business de una singură, o afacere bănoasă cu mașinuțele în care introduceai 20 de cenți și cădeau bomboane. „Eu am avut marele noroc să pot pleca din România pe timpul lui Ceauşescu. Eram şi la 17-18 ani. Când a venit Revoluţia, eu deja plecam dinainte. Tot business-ul, începuturile mele au fost în America. Acolo am învăţat business, dar singură, eu am început singură. Am zis că nu lucrez pentru nimeni. Tatăl meu mi-a zis de mică: dacă sunt deşteaptă, alţii trebuie să mă urmeze pe mine. Am început cu un business funny. Am cumpărat maşinuţe din alea de băgai 20 de cenţi şi cădeau bomboane. Luam o pungă de bomboane, gândeşte-te câte bomboane sunt într-o pungă! Dădeam pe ea cam 2 dolari. Pentru 25 de cenţi, picau 5 bombonele. Dacă nu am dezinfectat la aparatele alea, că nici nu voiam să angajez pe nimeni”, a declarat Anamaria Prodan.