Avertisment dur: „ISIS pregăteşte un tsunami NUCLEAR pe Glob!”

Un jurnalist german care s-a infiltrat cu succes în Statul Islamic susţine că gruparea teroristă planifică o “anihilare nucleară” a globului. Jurgen Todenhofer a scris o carte intitulată “În interiorul ISIS – Zece zile în Statul Islamic”.

03 aug. 2016, 07:56
Avertisment dur: „ISIS pregăteşte un tsunami NUCLEAR pe Glob!”

În carte, el susţine că “Teroriştii plănuiesc uciderea a sute de milioane de oameni. Occidentul subestimează drastic puterea ISIS. Statul Islamic intenţionează să pună mâna pe arme nucleare”.

Jurgen Todenhofer vorbeşte despre Statul Islamic ca despre “un tsunami nuclear care pregăteşte cea mai mare epurare religioasă din istorie”.

“Statul Islamic controlează în prezent o suprafaţă mai mare ca dimensiuni decât Regal Unit al Marii Britanii şi sunt susţinuţi cu un entuziasm nemaiîntâlnit până acum în zone de război. În fiecare zi, sute de luptători din toate colţurile lumii li se alătură. Sunt cel mai brutal şi mai periculos inamic pe care l-am văzut vreodată în viaţa mea. Nu văd pe nimeni care să aibă o şansă reală să îi oprească. Doar arabii pot opri ISIS. M-am întors foarte pesimist”, a afirmat Jurgen Todenhofer.


loading...