Avertisment pentru Bianca Drăguşanu după despărţirea de Victor Slav: „Va regreta amarnic…”

Carmen Harra a vorbit despre noua relație a Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate. La numai câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Victor Slav, Bianca s-a cuplat cu un tânăr milionar originar din Marea Britanie.

26 iun. 2018, 07:09
Avertisment pentru Bianca Drăguşanu după despărţirea de Victor Slav: „Va regreta amarnic…”

Clarvăzătoarea a vorbit despre motivul pentru care Bianca a luat această decizie, de a rupe relația cu tatăl fetiței sale.

„Acțiunile noastre creează karmele noastre. Atunci când într-o căsătorie înșeli și trădezi mariajul, în care tu ai jurat să fii cu persoana respectivă, să ai un copil, o familie, ți-ai creat o karmă, pe care tu ți-o tragi. Karma asta va continua să se repete.

Eu cu mulți ani în urmă am suspectat asta la ea, datorită codificării ei, intuiția mea mi-a spus că ea ar putea proceda așa și atunci am născut un mare scandal când am spus că nu este neapărat loială și corectă în relațiile astea interpersonale, am anticipat ieșiri de genul ăsta la ea. Nu este prima dată când face așa ceva.

Părerea mea este că ea, fiind codificată cu numărul 2, trăiește mereu într-o dualitate, o singură persoană nu este de ajuns, mai trebuie să fie cineva ca să completeze, simte nevoia întotdeauna de încă un partener. Bănuiesc că nu-și dă seama ce face sau nu-și dă seama de consecințele faptelor”, a declarat Carmen Harra.