Avertisment pentru liderii PMP: „N-o mai provocaţi pe Udrea! S-ar putea să nu fie bine pentru Băsescu”

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie că "partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn", după declaraţiile acesteia referitoare la Radu Mazăre şi avertizează că fostul ministru "va rupe convenția care o obligă la tăcere" dacă loviturile din PMP vor continua.

09 iul. 2015, 07:53
Avertisment pentru liderii PMP: „N-o mai provocaţi pe Udrea! S-ar putea să nu fie bine pentru Băsescu”

Partidul Mișcarea Populară (PMP) Constanța a anunțat, miercuri, că se delimitează de declarațiile deputatului independent Elena Udrea privind „meritele grupării Mazăre-Constantinescu la dezvoltarea municipiului și a județului Constanța”.

Elena Udrea, aflată pe litoral, afirmase că se simte lipsa primarului Radu Mazăre pentru că Mamaia arată mai rău decât anul trecut. 

„În atenția liderilor PMP: N-o mai provocați pe Elena Udrea! S-ar putea să nu fie deloc bine pentru Traian Băsescu!”, scrie Ion Cristoiu. 

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, de pe plajă la Poliţie: „Încerc să nu mă fotografiaţi în costum de baie”

„Elena Udrea e cea care a scos la lumină acest partid, PMP, care risca să moară în anonimat dacă nu era candidata la președinție. Fosta președintă a PMP e redusă la condiția de turistă de către un lider PMP.

Șeful Suprem al PMP e Traian Băsescu. Partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn.

Ar trebui, poate, s-o deplîng pe Elena Udrea. Știind ce știe ea, dar nu spune încă, mă tem că trebuie să-l deplîng pe Traian Băsescu.

Și așa Elena Udrea e furioasă, pentru c-a fost aleasă drept țap ispășitor pentru cei zece ani de regim Traian Băsescu, în timp ce toți ceilalți ștabi ai acestui regim, în frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptătorii împotriva corupției.

Din cîte-mi dau seama, Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere.  Și cîte știe și nu spune încă Elena Udrea! S-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea”, mai spune Ion Cristoiu, pe blogul personal.