Avertisment pentru Simona Halep: „Ca tine am mai văzut”

Simona Halep este într-o perioadă perfectă a carierei ei, iar de săptămîna viitoare va fi numărul doi WTA. Românca va fi al doilea cap de serie, după americanca Serena Williams, pe un tablou de 56 de jucătoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, care va începe pe 9 august.

07 aug. 2014, 11:40
Avertisment pentru Simona Halep: „Ca tine am mai văzut”

Stacey Allaster, preşedintele WTA, o avertizează pe româncă în legătură cu faima pe care o are acum. „În ultimii ani au fost mai multe jucătoare care au răsărit, dar n-au reuşit să devină staruri. Pentru a fi numărul unu trebuie să ştii să te stăpîneşti”, a spus Stacey Allaster, conform presei din Canada.

În vîrstă de 51 de ani, Allaster nu a jucat niciodată tenis de performanţă, dar este cel mai longeviv preşedinte al WTA, circuitul profesionist feminin, fiind în funcţie de la 1 ianuarie 2006.

Jurnaliştii canadieni au comparat-o pe sportiva noastră cu daneza Caroline Wozniacki, care la 20 de ani era lider în clasamentul mondial, iar acum, la 24 de ani, se zbate pe locul 13 WTA.

„În 2012 se spunea că noua generaţie se va ridica şi va înlocui generaţia Serenei Williams şi a Mariei Şarapova, dar n-a fost aşa. La doi ani distanţă se vorbeşte din nou despre aşa ceva, cu Simona Halep şi Eugenie Bochard„, notează presa canadiană.


loading...
Partenerii noștri