Avertisment RO-Alert, un urs a atacat trei oameni la Braşov

Două atacuri ale unui urs au fost înregistrate în jurul oraşului Victoria, populaţia fiind avertizată să evite zona.

20 oct. 2019, 11:27
Avertisment RO-Alert, un urs a atacat trei oameni la Braşov

UPDATE: Doi copii și un adult au fost atacați de un urs pe o stradă aflată lângă pădure, în orașul Victoria. O fetiţă în vârstă de patru ani, un băiat de trei ani şi un bărbat de 65 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică, după ce au fost atacaţi de un urs în oraşul Victoria.

Potrivit ISU Braşov, fetiţa a fost zgâriată pe faţă, iar bărbatul are escoriaţii la nivelul antebraţului. Şi băiatul a suferit zgârieturi. Cei doi copii au fost transportaţi la spital, dar bărbatul a refuzat. Incidentul a avut loc pe o stradă din oraş, în apropierea pădurii.

Prin sistemul Ro-Alert, populația din orașul Victoria este avertizată că în urbe a apărut un urs, care a și atacat un copil. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, „o fetiță de 4 ani a fost zgâriată de urs. La fața locului se deplasează o ambulanță SAJ pentru acordarea asistentei medicale”.

De asemenea, acolo au fost direcționate un echipaj SMURD (împreună cu un echipaj de Jandarmi) pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat în vârstă de 65 de ani, cu escoriații la antebraț, după cum a precizat sursa citată.