Avertisment TERIBIL pentru STEAUA

Laszlo Boloni a declarat ca fanii echipei Steaua nu trebuie să-și facă mari speranțe privind evoluția roș-albaștrilor în Champions League.

09 mai 2014, 19:42
Avertisment TERIBIL pentru STEAUA

Laszlo Boloni, care antrenează din iunie 2012 în Qatar, pe Al Khor, a vorbit la Digi Sport despre Steaua, despre relația dintre actuala conducere a roș-albaștrilor și fostele glorii, dar și despre viitorul său ca tehnician.

„M-am uitat la meciurile Stelei pe care le-a disputat în UEFA Champions League, restul mai mult am citit prin ziare, pe internet. Punctele pe care le-a obținut în UCL n-a reprezentat limita Stelei, ci a cluburilor românești. Însă, în campionat dominația este incontestabilă. Reghecampf este unul dintre antrenorii de referință ai momentului, alături de Dan Petrescu, Olăroiu, Gabi Balint, Viorel Moldovan, Răzvan Lucescu”, a spus Boloni.

„Dar, revenind la Champions League, este greu ca Steaua să facă ceva notabil, câtă vreme este nevoită să-și vândă cei mai buni jucători și este obligată să cumpere jucători străini din a treia categorie. În aceste condiții, nu poți avea pretenții”, a avertizat Boloni.