Avertismentul CUMPLIT al părintelui Dionisie Ignat. „Împărăţia lui Antihrist s-a apropiat….”

Parintele Dionisie Ignat a vorbit crestinilor de pretutindeni despre faptul ca ar trebui sa ne pregatim pentru o perioada crancena, plina de durere.

27 nov. 2014, 12:36
Avertismentul CUMPLIT al părintelui Dionisie Ignat. „Împărăţia lui Antihrist s-a apropiat….”

Potrivit lui Dionisie Ignat, romanii vor avea nevoie de multa rabdare pentru anii ce vor urma, caci ne aflam in veacul al VIII-lea, cand doar rautatea este cea care progreseaza, scrie a1.ro.

Citeşte şi 25 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi la Mănăstirea Prislop

„Conducatorii s-au pus de acord ca sa darame tot ce-i bun si sa aduca in fata omenirii tot ce-i rau. Dupa ideile lor zic ca-i bine asa. Vin cu „Drepturile omului”! Drepturile omului, adica omul are dreptul sa faca orice faradelege pe fata pamantului, ca asa doreste el, ca „asa am dreptul”. Ca sa nu mai fie nici o ordine, sa nu zica nimeni: „Mai, lucrul asta nu-i bun!”, a spus Dionisie Ignat.

Potrivit parintelui, credinciosii romani trebuie sa aiba rabdare si sa se pregateasca, fiindca vor veni cele mai critici timpuri.

Citeşte şi PROFEŢIA CUMPLITĂ a lui NOSTRADAMUS pentru 2015. Morţii se vor ridica din morminte…

„Trebuie bagare de seama si ne rugam lui Dumnezeu sa ne lumineze mintea, ca acuma conducatorii omenirii asculta de vrajmasul. Imparatia lui Antihrist s-a apropiat, de aceea e asa”, a mai transmis Dionisie Ignat.

Părintele a mai spus romanilor ca „trebuie bagare de seama. Noi avem destule invataturi si drumul mantuirii fiecaruia dintre noi este deschis si foarte lesnicios de urmat, numai trebuie bagare de seama. Trebuie luare aminte”.