Avertismentul unui medic pentru antivaccinişti: „Dacă va fi să vedeți negru în fața ochilor, e culoarea sacilor. Vă treziți cumva, dragii mei?”

Medicul Lucreţiu Radu de la Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova trage un semnal de alarmă pentru cei care nu s-au vaccinat încă împotriva coronavirusului.

20 oct. 2021, 16:35
Avertismentul unui medic pentru antivaccinişti: „Dacă va fi să vedeți negru în fața ochilor, e culoarea sacilor. Vă treziți cumva, dragii mei?”

Avertismentul unui medic pentru antivaccinişti. Dr. Lucreţiu Radu îi avertizează pe cei care sunt împotriva vaccinului anti-covid că în momentul în care vor ajunge la spital tot medicii şi asistenţii vor avea grijă de ei, iar dacă ajung să vadă negru, aceea va fi culoarea sacilor în care vor sfârşi.

Avertismentul unui medic pentru antivaccinişti: Dacă va fi să fiți pe un pat de spital cu 40 de grade febră de la Covid, Xena şi Superman nu vor fi lângă voi

Medicul Lucrețiu Radu a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care încearcă să-i convingă pe români să se vaccineze, subliniind că în momentul în care vor ajunge pe patul de spital va fi deja prea târziu pentru regrete.

Citeşte şi Dr. Radu Ţincu: „Peste două săptămâni în Terapie intensivă va fi un dezastru. E o situaţie nemaivăzută în România după Revoluţie”

”Dragii mei, bunii mei (vorba lui Mircea Albulescu), iubiții mei prieteni,

Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital cu 40 de grade febră de la Covid, lângă voi vom fi noi, medicii și asistenții! Îmi cer scuze că vă distrug Universul dar Xena nu va fi, Superman nici atât (nu intră în fișele de post ale lor iar dacă nu e sămânță de scandal este neinteresant pentru ei…), Guvernul (ăsta sau altul) va fi tot la Palatul Victoria, alții vor fi la golf…Nu va fi nimeni să vă administreze antitermice dintre ei, să vă scadă febra până nu mai vedeți unicorni și pe străbunica mestecând Orbit, că așa reacționează sistemul nervos central la 40 de grade temperatură – fabulează. Ca și unii dintre cei de care am scris mai sus, doar că ei o fac și fără febră…

Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital și să tușiți până rămâneți fără aer, să tușiți așa, din secundă în secundă, să știți că medicina veche dacică nu a lăsat prin tunelurile din Bucegi nici un elixir miraculos pe care să vi-l dăm, vom face tot ce am învățat vreo șase ani de facultate, plus rezidențiat, plus primariat, plus…, vom utiliza aceleași medicamente făcute de Big Pharma deși asta este o tâmpenie pentru că, nu e așa, sculptorul în rigips Sile Rigidizatorul v-a tot explicat că deține date certe privind faptul că, noi, medicii, suntem vânduți companiilor farmaceutice și că virusul nu există, informații certe pe care i le spusese lui o vară de ginere a unui socru mic din Spania… Și nu, nici Sile nu va fi lângă voi.

Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital cu o sete imensă de aer, tot de la Covid (așa, cum se întâmplă când ai 80-85 saturație în oxigen, începi să nu ai aer și tragi greu, greu de tot de plămâni) lângă voi vom fi tot noi, medicii și asistenții! Armin van Buuren va fi bine mersi, mixând la vreun alt Untold sau prin vreo discotecă altora cum erați voi acum câteva luni, Axwell & Ingrosso se vor fâțâi prin Suedia, fără timp și fără chef să vă țină vouă măștile de oxigen… Nici fata aia mișto fără mască de la magazinul din colț cu care stăteai de vorbă despre nucleotidele ARN-ului mesager ”altoite” de oculta mondială nu va fi. Că nu ar avea de ce. Sau pentru că ea este la alt salon, în alt pat, la alt spital…

Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital și veți vedea, deasupra capului Dvs. o față necunoscută, cu ochelari, cu vizieră și cu un furtunaș în mână, asta va însemna că medicul acela se pregătește să vă intubeze și în nici un caz nu că este un microfon și nu e nici un reporter care vă întreabă cum este cu geopolitica, cu proteinele ”spike”, cu posedații care își devorează copii în ritualuri sinistre așa cum ai aflat de la sudorul care ți-a închis balconul, cum e cu încălzirea globală, cum e cu algele verzi în pictura lui Picasso, chestii de astea pe care le-ai studiat în doi ani la seral…

Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să vedeți negru în fața ochilor, după asta nu va mai fi nimic. Va fi prea târziu să te gândești de ce nu te-ai vaccinat (puteai tu cumva să duci și cip-urile alea 5G și metalonucleoizii ăia din vaccin, și ce o mai fi băgat Bill Gates în vaccin ca să moară unii și să poată schimba șeful de scară de la S12 din Ferentari …) sau de ce măcar nu te-ai protejat cu banala aia de mască…

Citeşte şi Valeriu Gheorghiță îi contrazice pe Iohannis și pe experții în sănătate: „Campania de vaccinare este un succes!”

Veți vedea (Doamne ferește!) negru pentru că asta e culoarea sacilor. A sacilor finali. Neagră.

Vă treziți cumva dragii mei, bunii mei (vorba lui Mircea Albulescu), iubiții mei prieteni?”, scrie Lucrețiu Radu pe Facebook.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, peste 17.000 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 și peste 400 au murit în ultimele 24 de ore după infectarea cu virusul SARS-COV 2.

Până astăzi, 20 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.503.422 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 6.369 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.275.351 de pacienți au fost declarați vindecați.


loading...