COD GALBEN de VÂNT puternic. Vezi zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, un cod galben de vânt puternic valabil în mai multe zone din ţară.

02 apr. 2015, 08:32
COD GALBEN de VÂNT puternic. Vezi zonele afectate

COD GALBEN. Între orele 15.00 şi 21.00 în judeţele Satu Mare, Sălaj şi Maramureş se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăşi 55-60 km/h.

Centrul Infotrafic a anunţat că din pricina vântului puternic, începând cu ora 19:30, a fost închis traficul maritim si   fluvial în portul Midia, judeţul Constanţa.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, şi o atenţionare meteorologică pentru toată ţara de vânt puternic, precipitaţii mixte şi ninsori la munte.

Citeşte şi Alertă meteo: NINSORI, LAPOVIŢĂ şi VÂNT puternic

PROGNOZA METEO. Joi se mai raceste fata de miercuri şi ajungem sa vorbim despre o vreme rece pentru începutul lunii aprilie mai ales în nordul şi în centrul ţării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nordice şi centrale şi va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile şi mai ales în Carpaţii Orientali şi în cei Occidentali izolat cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă. Trecător, mai ales în cursul nopţii, în Maramureş, Transilvania, Crişana şi local în Moldova precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în celelalte regiuni vor fi preponderent ploi şi doar pe arii restrânse. Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi local 55…60 km/h, iar pe crestele montane va depăşi la rafală 90 km/h.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, in Capitala, se arata soarele, dar spre seara şi noaptea se inmultesc norii si trecător ploua slab. Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 55…60 km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 12 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile