Avertizare MAE: Sectoare de DRUM BLOCATE în SERBIA din cauza alunecărilor de teren

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află sau se deplasează în Republica Serbia că, în urma ploilor abundente, mai multe sectoare de drum din această ţară au fost blocate din cauza alunecărilor de teren.

03 sept. 2014, 17:31
Avertizare MAE: Sectoare de DRUM BLOCATE în SERBIA din cauza alunecărilor de teren

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES de către MAE, din datele obţinute de la autorităţile locale din Kladovo, Donij Milanovac şi Golubac a rezultat că pe o porţiune de aproximativ 25 de km, aflată între localităţile amintite, sunt mai multe blocaje în trafic generate de căderile de pietre, inclusiv tunelul numărul 12.

‘MAE recomandă cetăţenilor români care se deplasează sau tranzitează Republica Serbia să utilizeze rute alternative de deplasare (…) şi, anterior efectuării călătoriei, să se informeze cu privire la starea drumurilor. (…) Totodată, se recomandă consultarea site-urilor de specialitate privind avertizările meteo emise de autorităţile locale, precum şi informarea, în avans, asupra condiţiilor de călătorie’, precizează sursa citată.