România sub zăpadă: Avertizarea COD GALBEN de NINSORI ŞI VISCOL a fost prelungită

Publicat: Vineri, 25 Ianuarie 2013 20:40 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 14:54 // Sursa: RTV.net

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea cod galben de ninsoare şi viscol valabilă în Moldova, Muntenia, Oltenia şi Dobrogea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de viscol pentru Oltenia până sâmbătă, ora 20.00, atenţionare care va fi valabilă şi pentru Bacău şi Vaslui, iar după ora 20.00 avertizarea va fi menţinută pentru Muntenia şi Dobrogea, până la Galaţi şi Vrancea, scrie Mediafax.

"Va fi modificată atenţionarea care expiră la ora 14.00, pentru că pe Oltenia nu se opreşte, şi atunci o prelungim până la ora 20.00, la care se adaugă Bacău şi Vaslui, pentru că va avea zăpadă, slabă, dar cu vânt de 50-60 km/oră. Numai cantităţile de zăpadă nu impun cod, dar asociat cu vântul se impune cod galben", a spus directorul ANM, Ion Sandu, la comandamentul de iarnă convocat, sâmbătă, la Guvern.

După ora 20.00, Oltenia va fi scoasă de sub codul galben, dar Muntenia, Dobrogea, până la Galaţi şi Vrancea, vor fi sub această atenţionare.

"Vom vedea dacă vom continua şi cu Bacău şi Vaslui", a adăugat directorul ANM.

El a precizat că nu se impune codul portocaliu pentru Buzău şi Vrancea, deoarece vântul nu a crescut în intensitate până la 70 km/oră.

VEZI CE DRUMURI NAŢIONALE SUNT ÎNCHISE DIN CAUZA NINSORILOR

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
26 ian 12:13
...target="_blank">VEZI CE DRUMURI NAŢIONALE SUNT ÎNCHISE DIN CAUZA NINSORILOR Sursa: RTV.NET: http://www.rtv.net/avertizari-cod-galben-de-ninsori-si-viscol-in-moldova-muntenia-oltenia-si-dobrogea_63546.html#ixzz2J4aEF45O ...
25 ian 21:45
Răspunde | Votează email 0 email
meteo max
aici gasit date meteo la zi din romania si nu numai
http://climatic-maps.org/daily-data/europe/romania
1
EUR
4.7556
RON
20 Oct
noapte 9 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H