Avion Blue Air, întors din drum chiar înainte să decoleze de la Bucureşti. La bord s-a auzit un zgomot puternic

Un avion al companiei Blue Air, care urma să efectueze o cursă de la București la Timișoara, s-a întors din drum chiar înainte de decolare.

04 iun. 2021, 08:20
Avion Blue Air, întors din drum chiar înainte să decoleze de la Bucureşti. La bord s-a auzit un zgomot puternic

Un avion Blue Air s-a întors din drum chiar când se pregătea să decoleze. Un zbor al companiei aeriene Blue Air, care călătorea de la București la Timișoara, s-a întors din drum chiar înainte de decolare.

Avion Blue Air, întors din drum chiar înainte să decoleze

Conform primelor informaţii, la bordul avionului s-a auzit un zgomot puternic. În acel moment, pasagerii s-au panicat și decolarea a fost oprită. O echipă tehnică a venit la fața locului și a luat decizia ca aeronava să nu mai decoleze. În acest moment, pasagerii avionului sunt pe aeroport și așteaptă o decizie din partea companiei aeriene

Panică la bordul unui avion Ryanair! Aeronava, obligată să aterizeze de urgență la Berlin din cauza unei alerte cu bombă

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion Tarom. Aeronava, la un pas de prăbuşire

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion Tarom, care trebuia să aterizeze la Iaşi. Aeronava ce zbura pe pe ruta Hurghada (Egipt) – Iaşi a fost la un pas de prabuşire. Problemele ar fi apărut la scurt timp de la decolare, iar comandantul ar fi refuzat să întoarcă avionul sau să aterizeze pe un alt aeroport. Avionul se afla deasupra Istanbului, când problemele tehnice ar fi apărut la generator, care pur şi simplu a picat. La bordul aeronavei se afla şi un angajat din partea personalului tehnic, probabil deoarece acest tip de avion ar fi trebuit scos din funcţiune de mult timp, deoarece are aproximativ 27 de ani.