Avion EgyptAir prăbuşit. Povestea CUTREMURĂTOARE a fetiţei de doar 4 luni şi jumătate care mergea în prima vacanţă

Tragedia aviatică de săptămâna trecută, când un avion EgyptAir s-a prăbușit în Marea Mediterană, s-a soldat cu 66 de morți – 55 de pasager și 10 membri ai echipajului. Cea mai tânără persoană din aeronavă era o fetiță în vârstă de doar patru luni și jumătate, care mergea în prima sa vacanță.

23 mai 2016, 09:55

Micuța Joumana stătea alături de fratele ei, Mohamed, în vârstă de doi ani și jumătate, scrie libertatea.ro. Cei doi copii mergeau cu părinții în vacanță, în stațiunea Sharm El Sheikh, unde urmau să petreacă. Vacanța era una mult așteptată, mai ales că tatăl micuților nu a mai fost în concendiu de aproximativ trei ani.

Citeşte şi Avionul EgyptAir prăbuşit: Autorităţile egiptene trimit un submarin în căutarea cutiilor negre ale aparatului

„Plecaseră într-o vacanță de două săptămâni în Egipt. Zburau către Cairo, de unde urmau să ia un alt avion către Sharm El-Sheikh”, a povestit sora bărbatului. „Faycal a lucrat din greu în ultima perioadă și voia să se relaxeze alături de familia sa. Muncea într-o piață din Angers (orașul din vestul Franței – n.r.)”, a mai spus femeia.