Avion prăbuşit. Cadavrele au fost recuperate din epavă, dar nu s-a putut face identificarea

Doi oameni au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit luni, 11 octombrie, în munţii Siebengebirge din Germania.

12 oct. 2021, 08:05
Avion prăbuşit. Cadavrele au fost recuperate din epavă, dar nu s-a putut face identificarea

Avion prăbuşit. Două persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit luni în munţii Siebengebirge din Germania, informează dpa.

Cadavrele, care nu au fost încă identificate, au fost recuperate din epavă, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Incident la bordul unui avion Blue Air înainte de aterizarea la Bucureşti! Măștile de oxigen s-au activat
Părţi ale avionului au fost împrăştiate pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi ca urmare a impactului cu solul.

Nu este clar ce a cauzat prăbuşirea avionului bimotor cu elice care trebuia să aterizeze la Hamburg. Avionul a decolat de pe aerodromul Hangelar din Sankt Augustin, în apropiere de Bonn, şi s-a prăbuşit la scurt timp într-o zonă împădurită din apropierea districtului Koenigswinter-Ittenbach, conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie. Imagini cumplite de la locul accidentului – FOTO
Luni dimineaţa a fost o ceaţă deasă, o vreme care nu este însă neobişnuită în regiune în această perioadă a anului.

Experţi ai Biroului federal de investigare a accidentelor aeriene s-au deplasat la faţa locului. Iniţial s-a crezut că ar fi fost mai mulţi pasageri la bord, ipoteză care a fost însă ulterior infirmată.

Avion prăbuşit.