AVION PRĂBUŞIT FRANŢA: Cum ar fi putut păcăli moartea 16 adolescenţi

O publicaţie britanică a dezvăluit că 16 adolescenţi care se aflau în avionul care s-a prăbuşit în Alpii Francezi ar fi putut avea un noroc nemaipomenit, după ce au fost foarte aproape să nu se mai urce în avion. Ei s-au întors de pe aeroport la hotel, pentru că îşi uitaseră paşapoartele.

24 mart. 2015, 18:42
AVION PRĂBUŞIT FRANŢA: Cum ar fi putut păcăli moartea 16 adolescenţi

Cei 16 adolescenţi, decedaţi în tragedia din Alpi, ar fi ratat astfel zborul care i-a dus către moarte, după ce o fată din grup şi-a uitat paşaportul necesar urcării la bordul aeronavei.

Ea s-a întors, însă, de pe aeroport la hotel şi şi-a recuperat actele, sfârşind în teribiliul accident aviatic din Franţa, potrivit DailyMail.

Tinerii aveau vârste cuprinse între 15 şi 16 ani.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Cele mai GRAVE accidente aviatice din ultimii zece ani în Europa

Copiii ar fi urmat să se întoarcă în Germania după 9 zile petrecute într-un schimb de experienţă într-o tabără din Llinars del Valles.

Avionul Airbus A320, al companiei aeriene Germanwings, s-a prăbuşit în sudul Franţei. Aparatul de zbor a decolat la ora 10:00 din Barcelona (Spania) şi urma să aterizeze la Düsseldorf (Germania) la ora 11:49. 150 de persoane se aflau la bord: 144 de pasageri (2 bebeluşi) şi 6 membri ai echipajului (doi piloţi şi patru însoţitori de zbor).