Avion prăbuşit în Spania, detalii despre victimele tragediei. S-a aflat cine era în aparatul de zbor

Trei cetățeni germani au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în sudul Spaniei, au anunțat luni serviciile de urgență din regiunea Andaluzia, potrivit DPA.

01 mai 2017, 17:21
Avion prăbuşit în Spania, detalii despre victimele tragediei. S-a aflat cine era în aparatul de zbor

Accidentul s-a produs sâmbătă în Parcul Național ‘Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama’, la 50 de km est de orașul Malaga.

Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile a confirmat luni, la solicitarea DPA, naționalitatea victimelor, însă nu a dezvăluit detalii suplimentare despre ele.

Pilotul avionului, în vârstă de 60 de ani, soția sa, de aceeași vârstă, și o altă femeie de 45 de ani au murit în accident, conform cotidianul regional Sur, care citează autoritățile.

Aparatul de zbor făcea parte dintr-un grup de șapte avioane care zbura în etape din Germania în Maroc, a mai scris publicația citată.

Avionul prăbușit sâmbătă decolase din orașul francez Perpignan și a făcut o escală la Muchamiel, în apropiere de orașul Alicante, înainte de a se îndrepta spre Granada.

Avionul s-a prăbușit cu circa 50 de km înainte de destinație.

Deoarece accesul spre locul prăbușirii este foarte dificil, acesta aflându-se la o altitudine de 1.600 m deasupra nivelului mării, în lanțul muntos Tejeda, Garda Civilă nu a reușit decât duminică după-amiază să găsească trupurile neînsuflețite ale victimelor.

Aviația civilă din Spania a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele prăbușirii.