Avion prăbuşit, pasagerii au murit pe loc. Imagini cu momentul impactului VIDEO

Aernova a căzut într-o zonă deşertică, în apropiere de graniţa dintre SUA şi Mexic. Nu au fost furnizate date cu privire la pasageri, dar se pare că sunt patru victime

09 iun. 2022, 06:50

Avion prăbuşit în SUA. O aeronavă militară s-a prăbuşit miercuri în sudul Californiei, a declarat un purtător de cuvânt al marinei americane, relatează AFP.

Nu au fost furnizate detalii cu privire la posibile victime ale accidentului, dar armata a negat informaţiile conform cărora aeronava transporta substanţe radioactive atunci când s-a prăbuşit în apropiere de Glamis, la 35 km de graniţa cu Mexicul.

Tragedie aviatică: avion prăbuşit în munţi – nu există supravieţuitori

”Echipe de intervenţie militare şi civile sunt la faţa locului. Contrar zvonurilor de pe reţelele de socializare, la bordul aeronavei nu se aflau materiale nucleare”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Avion prăbuşit în California:

O bază aeriană marină se află în apropiere de locul accidentului, în Yuma, Arizona, şi deţine o serie de aeronave MV-22 Osprey cu decolare verticală.

Armata americană a suferit deja mai multe accidente care au implicat acest model de aeronavă, între care unul în care au fost ucise patru persoane în martie, în Norvegia, în cursul unui exerciţiu NATO.

Momentul terifiant în care un pilot dintr-un avion prăbușit este salvat în ultima clipă înainte ca un tren să spulbere aeronava VIDEO