AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Cea mai norocoasă familie din lume. Cum au fentat moartea doi scoţieni

Destinul a hotărât să acorde a doua şansă unei familii de scoţieni, care dorea să zboare pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur. Barry şi Izzy Sim intenţionau să se îmbarce în aeronava Malaysia Airlines MH17, care s-a prăbuşit la graniţa dintre Rusia şi Ucraina, provocând moartea a 298 de persoane.

18 iul. 2014, 07:09

Barry şi Izzy Sim intenţionau să călătoarească joi, împreună cu copilul lor, cu Malaysia Airlines, pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur, însă au fost dezamăgiţi să afle că toate locurile în aeronava MH17 au fost ocupate. S-au reorientat către un alt zbor, în după-amiaza aceleiaşi zile, câteva ore mai târziu, iar teribila veste a prăbuşirii avionului MH17 au auzit-o în taxi, drum spre aeroport.

Am simţit un gol imens în stomac, am început să simt fluturi. Apoi bătăile inimii s-au înteţit. Cred că a fost cineva care a vegheat asupra noastră pentru ca noi să nu luăm acel avion„, a spus Barry Sim, citat de Telegraph. Soţia sa a declarat pentru ziar că se simte ca şi cum ar fi primit o a doua şansă la viaţă, deşi acum are o strângere de inimă în a merge cu avionul.

Citeşte şi AVION DOBORÂT UCRAINA: Separatiştii INTERZIC accesul străinilor. Reacţie DURĂ a SUA

Un alt caz norocos este cel al unei australience din Adelaide, care iniţial a vrut să plece joi din Amsterdam, însă gândindu-se la adaptarea la fusul orar a hotărât să-şi ia bilet pentru miercuri, pentru a-şi reveni complet până luni, când trebuie să fie la muncă. „Apoi, am avut şansă să ajung să prind acel zbor de miercuri. Am ajuns cu doar un minut înainte să se închidă poarta de îmbarcare„, a spus aceasta.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT UCRAINA: Premoniţia unui olandez. Ultima lui postare pe Twitter dă fiori