Avion prăbuşit în SUA. Primele imagini de la locul tragediei VIDEO

Incident şocant la o bază de antrenament din SUA. Două avioane s-au prăbuşit, piloţii celor două aeronave nereuşind să să catapulteze.

22 nov. 2019, 13:26

Doi piloţi de la Baza Forțelor Aeriene Vance, Oklahoma, au murit joi, când două avioane de antrenament T-38 Talon s-au prăbușit în timpul misiunii de antrenament, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a bazei.

În total, patru piloţi se aflau la bordul aeronavei la momentul incidentului. Nu este singurul incident aviatic din zonă. Patru persoane au murit, joi, printre care doi antrenori ai echipei feminine de baschet a Universității din Oklahoma, după ce un avion s-a prăbușit în statul Arkansas, potrivit CNN.

Pilotul avionului și un alt pasager au fost găsiți de asemenea decedeți de autoritățile sosite la fața locului. Conform unui comunicat de presă al universității, cei doi antrenori se aflau într-o călătorie menită găsirii de noi talente pentru echipa de baschet. Următorul meci de baschet al echipei a fost amânat, din considerente pentru familiile victimelor.