Naţionalitatea pasagerilor din AVIONUL DOBORÂT în Ucraina. La bord erau şi 85 de COPII, dintre care 3 bebeluşi

La bordul avionului Boeing 777, al Malaysia Airlines, prăbuşit joi în Ucraina, se aflau şi 85 de copii. În total, la bord se aflau 282 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Nu există niciun supravieţuitor.

17 iul. 2014, 19:15
Naţionalitatea pasagerilor din AVIONUL DOBORÂT în Ucraina. La bord erau şi 85 de COPII, dintre care 3 bebeluşi

UPDATE 13.30 La bordul avionului Boeing-777 prăbuşit joi în estul Ucrainei se aflau 85 de copii, nu 80, cât era numărul anunţat iniţial. Potrivit delegatului rus pentru drepturile copilului Pavel Astahov, citat de RIA Novosti, trei dintre aceştia erau nou-născuţi.

Avionul avea la bord 173 de pasageri din Olanda, 27 de australieni, 23 malaiezieni, 11 persoane din Indonezia, şase din Marea Britanie, patru germani, patru belgieni, trei din Filipine şi un canadian, a anunţat ziarul www.telegraaf.nl, citând conducerea Aeroportului Amsterdam Schiphol.

La bordul avionului Malaysia Airlines, care s-a prăbușit joi în regiunea Donbas din Ucraina, se aflau 80 de copii, informează RIA Novosti, citând un ziar austriac.

La bordul avionului nu se afla niciun cetăţean român.

VEZI ŞI Avionul Boeing 777 PRĂBUŞIT în Ucraina: Un martor a surprins momentul impactului cu solul VIDEO

Un avion Boeing 777, al companiilor aeriene din Malaysia, s-a prăbușit joi în regiunea Donbas din Ucraina, unde se duc lupte între separatişti şi armata ucraineană, anunță Interfax. Deocamdată nu se cunosc motivele exacte ale catastrofei aviatice.

La bord se aflau 280 de pasageri şi 15 membri ai echipajului. Avionul se deplasa pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur. Potrivit unei surse citate de Interfax, avionul ar fi fost doborât la o altitudine de 10 km, deşi informaţia nu e confirmată.

Compania Malaysia Airlines a confirmat faptul că a pierdut contactul cu avionul.

Nu există niciun supravieţuitor.

VEZI ŞI Avionul Boeing 777 PRĂBUŞIT in Ucraina: Primele imagini de la tragedia în care au MURIT 295 de persoane FOTO