Avionul dispărut a fost înghiţit de Triunghiul Diavolului!

Dispariţia cursei Malaysia Airlines, cu 239 de oameni la bord, încă ridică semne serioase de întrebare, mai ales că, după aproape o săptămână de căutări, nu s-au găsit nici un fel de rămăşiţe ale aeronavei, cu atât mai puţin ale victimelor. Ca şi când avionul Boeing 777 nu ar fi existat. Există însă o teorie conform căreia, zborul 370 ar fi fost înghiţit în Triunghiul Diavolului, o zonă "vinovată" de dispariţia inexplicabilă a multor ambarcaţiuni sau avioane.

13 mart. 2014, 21:45
Avionul dispărut a fost înghiţit de Triunghiul Diavolului!

Dacă autorităţile din 12 ţări s-au mobilizat pentru a găsi rămăşiţele cursei Malaysia Airlines, dispărute pe 7 martie, deasupra apelor din sud-estul Asiei, există specialişti care lansează o ipoteză şocantă.

Sunt voci care spun că avionul cu 239 de oameni la bord ar fi fost înghiţit în „Triunghiul Diavolului”, deasupra Mării Diavolului. Avionul se afla în momentul dispariţiei în „aria de influenţă” a acestei regiuni despre care se spune că este mult mai periculoasă decât „Triunghiul Bermudelor”, dar despre care se cunosc prea puţine lucruri. 

Supranumită şi „Triunghiul Bermudelor din Pacific” sau „poarta către o altă dimensiune”, zona este responsabilă de cele mai ciudate fenomene. Zeci de avioane ori sute de nave, de marfă, militare sau turistice, aparţinând vreunei mari puteri, ori având dimensiuni uriaşe, şi-au găsit sfârşitul în Marea Diavolului, supranumită şi Triunghiul Dragonului.

Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!