Avionul EgyptAir: Informaţia despre găsirea CUTIILOR NEGRE ale aparatului a fost infirmată

Publicat: Sâmbătă, 21 Mai 2016 15:56 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Mai 2016 16:21 // Sursa: romaniatv.net

Canalul de ştiri american CBS a anunţat că au fost găsite cele două cutii negre ale aparatului Airbus cu datele zborului MS804 aparţinând companiei EgyptAir. Ulterior, informaţia a fost dezminţită

Cele două cutii negre ale aparatului au fost găsite, a anunţat, sâmbătă, canalul de ştiri al televiziunii americane CBS. La surt timp după aceea, informaţiile despre recuperarea celor două cutii cu datele de zbor ale aparatului a fost dezminţită din surse oficiale ale armatei egiptene.

Despre aceste cutii s-a spus iniţial că fost recuperate din aceeaşi zonă în care fuseseră găsite şi resturi din aparatul de zbor, precum şi resturi umane.

Avionul s-a prăbuşit joi în Marea Mediterană, în timp ce se apropia de destinaţie, în Egipt, la o distanţă de aproximativ 260 de kilometri de Cairo, unde ar fi urmat să aterizeze. 

Aparatul decolase miercuri, de pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, miercuri seara, după ora 23:00 şi urma să aterizeze la Cairo joi dimineaţa, la ora 02:05. La bordul aparatului se aflau 66 de persoane, între care zece membri ai echipajului.

Armata egipteană a difuzat, sâmbătă, şi primele fotografii cu resturile aparatului de zbor prăbuşit în Marea Mediterană .
loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 mai 16:16
... Canalul de ştiri american CBS a anunţat că au fost găsite cele două cutii negre...
21 mai 16:07
...că au fost găsite cele două cutii negre ale aparatului Airbus cu datele zborului MS804 aparţinând companiei EgyptAir. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H