Avionul prăbuşit în judeţul Iaşi era furat: „Am văzut la televizor cum avionul meu este zob într-o râpă”

Detalii incredibile în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, în urma căruia pilotul a murit! Proprietarul aparatului de zbor susţine că avionul a fost furat din hangar, iar el a aflat de la televizor că propriul lui avion era folosit la acea demonstraţie.

22 aug. 2017, 10:03
Avionul prăbuşit în judeţul Iaşi era furat: „Am văzut la televizor cum avionul meu este zob într-o râpă”

Proprietarul avionului acuză conducerea aeroclubului din Iaşi că vrea să muşamalizeze cazul după ce aeronava a fost folosită ilegal.

„Avionul meu a fost furat din hangarul de la aeroclub. Pe mine nu m-a sunat nimeni să mă anunţe că avionul urma să fie folosit la acel eveniment de la Tataruşi. Ei s-au dus acolo să facă bani fără ştirea mea. Nu îl pot folosi ei când vor fără acceptul meu.(…) Pur şi simplu am văzut la televizor, cum avionul meu este zob într-o râpă.”, a spus proprietarul avionului pentru bzi.ro.

Sâmbătă, pilotul a murit, iar pasagerul a ajuns la spital după ce s-au prăbuşit cu avionul de mici dimensiuni.

Avionul participa la un show aviatic organizat în localitatea Tătăruşi. Martorii povestesc că s-a prăbuşit la puţin timp după ce s-a ridicat de la sol.

Citeşte şi Tragedie la un show aviatic. Un avion s-a prăbuşit lângă Paşcani. Pilotul a murit, după ce a intrat în stop cardio-respirator VIDEO