Avionul prăbuşit în Ucraina: A fost IDENTIFICATĂ PRIMA VICTIMĂ. Are cetăţenie olandeză

Prima victimă a catastrofei aeriene ce a făcut 298 de morţi în estul Ucrainei a fost identificată sâmbătă în Olanda de o echipă de experţi medico-legali, a anunţat Ministerul olandez al Justiţiei, informează AFP.

27 iul. 2014, 06:06
Avionul prăbuşit în Ucraina: A fost IDENTIFICATĂ PRIMA VICTIMĂ. Are cetăţenie olandeză

‘Astăzi, o primă victimă a catastrofei zborului MH17 a fost identificată’, a declarat ministerul într-un comunicat. ‘Este vorba despre o persoană având cetăţenia olandeză‘, a precizat ministrul Justiţiei din Olanda. Nu a fost precizată identitatea identitatea victimei.

‘Familia şi primarul locului de reşedinţă a persoanei decedate au fost informaţi’, a adăugat aceeaşi sursă, subliniind că procesul de identificare a corpurilor ar putea dura luni de zile.

Citeşte şi Ucraineanca care A INDIGNAT întreaga lume. S-a pozat cu obiecte FURATE de la locul tragediei aviatice FOTO

Un Boeing 777 al Malaysia Airlines a fost doborât de o rachetă în estul Ucrainei cu 298 de persoane la bord, dintre care 193 de olandezi. O serie de elemente au condus Kievul şi pe occidentali să arate cu degetul spre rebelii proruşi.

Citeşte şi Atenţionare MAE pentru românii care vor să călătorească în Ucraina

Dar multe corpuri sunt încă la locul prăbuşirii, unde munca anchetatorilor internaţionali este complicată de luptele dintre loialişti şi separatişti care se intensifică în regiune în pofida unui armistiţiu fragil în imediata apropiere a sitului, aminteşte AFP, citată de Agerpres.