Aviz iubitorilor de animale! Nu ştiai ASTA despre pisicile cu ochi ALBAŞTRI

Pisicile complet albe cu ochi albaştri pot fi surde. Acesta sunt într-adevăr foarte frumoase şi acaparează atenţia multora, dar ele au de cele mai multe ori probleme cu auzul şi stăpânii au nevoie de această informaţie pentru a şti cum să le îngrijească.

20 mart. 2017, 12:03
Aviz iubitorilor de animale! Nu ştiai ASTA despre pisicile cu ochi ALBAŞTRI

Potrivit medicului veterinar Cat Watch, de la Facultatea de Medicină Veterinară a Universităţii Cornell: „Surzenia ereditară este o problema majoră la pisicile albe, cu atât mai mult cu cât au unul sau ambii ochi albaştri.” Pisicile surde au de regulă o viaţă fericită şi sunt sănătoase, dar este mai bine pentru ele să fie ţinute în interior.

„Chiar şi pisicile complet surde din naştere pot fi animale de companie perfecte, atâta timp cât se iau câteva precauţii. Acestea trebuie ţinute pe cât posibil departe de situaţiile în care siguranţa lor depinde de un stimul auditiv. Nu trebuie lăsate să iasă afară, unde ar putea fi rănite sau chiar ucise din cauza faptului că ele nu aud, cum ar fi în proximitatea câinilor mari şi a maşinilor de pe drum.” susţine Cat Watch.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.