Avocata Diana Şoşoacă, fericită cu gestul ilegal făcut la Cotroceni: „Mi-am dat masca jos în faţa lui Iohannis. SPP-ul a înlemnit”

Avocata Diana Sosoaca se mândreşte într-un live pe Facebook că la consultările cu Klaus Iohannis de luni, 14 decembrie, și-ar fi dat jos masca de protecție de pe față. Ea ar fi vrut să transmită prin acest gest un semnal către Administrația Prezidențială.

15 dec. 2020, 10:57
Avocata Diana Şoşoacă, fericită cu gestul ilegal făcut la Cotroceni: „Mi-am dat masca jos în faţa lui Iohannis. SPP-ul a înlemnit”

Avocata Diana Şoşoacă, fericită cu gestul ilegal făcut la Cotroceni. Liderul AUR a ținut masca neglijent la discuțiile cu Iohannis, sub nas. În înregistrarea transmisa pe reţeaua de socializare, Şoşoacă spune plină de mândrie cum a decurs scena în care și-a dat jos masca.

Avocata Diana Şoşoacă, fericită cu gestul ilegal făcut la Cotroceni: „Mi-am dat masca jos în faţa lui Iohannis. SPP-ul a înlemnit

„Am făcut un lucru prin care am dat un semnal domnului președinte, de fapt Instituției Prezidențiale. Deci eu nu am ținut masca decât pe gura, în rest am respirat normal. M-am uitat fix în ochii domnului președinte, ni s-a vorbit frumos, cu glas cutremurător chiar și ni s-a spus că în urma discuțiilor de astăzi se pare că nu se poate configura un guvern.

Și mă bucur din suflet. De fapt nu noi le-am încurcat planurile, ci poporul roman.”, transmite Diana Şoşoacă.

Iohannis ar fi întrebat delegația AUR daca mai este ceva de spus și s-ar fi uitat la Şoşoacă.

„Eu am continuat să mă uit puternic în ochii dansului. Dansul s-a ridicat în picioare. Ne-am ridicat și noi. Și în acel moment, George i-a spus că are un cadou pentru dansul. Tabloul cu Romania Mare în care sunt pictate pădurile Roamniei, așa cum erau cândva. Domnul președinte s-a uitat la noi, a spus că-l vă prelua un consilier. Și în acel moment mi-am luat masca de la gura și am pus-o jos pe masa. Rămânând fară masca în fata Președintelui României. S-a uitat la mine, m-am uitat la dansul. Ne-am salutat: Sărut-mana! Buna ziua! La revedere, domnule președinte! Iar de acolo, efectiv, am ieșit fară nicio masca. Evident că SPP-ul a înlemnit. M-a rugat să-mi pun masca.”, a adăugat aceasta.

Citeşte şi: Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă: Aşa am ajuns la aproape 10% într-un timp atât de scurt!