Avocata Diana Şoşoacă, viitor senator AUR, vrea să dezgroape toţi morţii de Covid

Diana Șoșoacă a devenit, în foarte scurt timp, vedetă pe internet, după ce a ieșit în evidență prin aparițiile sale în clipuri video în care a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 și chiar a susţinut că vrea să dezgroape trupurile celor declaraţi decedaţi de Covid.

09 dec. 2020, 09:46
Avocata Diana Şoşoacă, viitor senator AUR, vrea să dezgroape toţi morţii de Covid

Avocata Diana Şoşoacă susţine că pandemia de Covid este o mare conspiraţie, în care sunt implicaţi de la şefi de state, până la corpul medical, care ar declara morţii din alte cauze ca decedaţi din cauza noului coronavirus, pentru a încasa sume uriaşe de bani.

Astfel, Şoşoacă a declarat că va cere şi va obţine în instanţă deshumarea tuturor morţilor care au avut declarată cauza morţii Covid 19, pentru a le face autopsia şi a-şi demonstra astfel punctul de vedere, scoţând la iveală conspiraţia.

Diana Șoșoacă a participat la mai multe adunări publice fără a purta mască și, mai mult, apare în mai multe filmulețe în care le spune oamenilor că totul este o conspirație. De altfel, ea s-a făcut remarcată și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor în recentul scandal al pelerinajului de Sfântul Andrei, conform Ziare.com.

Avocata Diana Şoşoacă s-a remarcat la pelerinajul Sf. Parascheva

Unul dintre scandalurile care s-au viralizat și care au adus-o pe Diana Șoșoacă în atenția publicului este și discursul pe care l-a ținut luna în octombrie la Iași, după decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. Atunci, aproximativ 100 de persoane, conduse de avocată, au forțat intrarea în curtea Mitropoliei, nepurtând mască și nerespectând regulile de distanțare socială.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Șoșoacă, vă oblig să mergeți la Iași pe 14 octombrie, pentru că vom merge împreună cu mine. Plecăm indiferent de carantină, de jandarmi, de polițiști, de armată. Vom merge la Iași și vom atinge racla sfintei Paraschiva”, declara atunci Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: AUR şi PSD ameninţă cu suspendarea lui Klaus Iohannis, cutremur pe scena politică