Petiţie împotriva unei avocate care a parcat pe un loc interzis! Reacţia ei când i s-a spus că este loc pentru handicap

Petiţie pentru excluderea din Barou a avocatei tupeiste care a parcat pe un loc pentru handicapaţi. Totul s-a petrecut într-o parcare din Cluj Napoca. Femeia a fost filmată în timp ce parca pe loc nepermis. Un bărbat i-a atras atenţia şi s-a oferit să o ajute cu un scaun cu rotile.

29 feb. 2016, 09:15
Petiţie împotriva unei avocate care a parcat pe un loc interzis! Reacţia ei când i s-a spus că este loc pentru handicap

Surpriză neplăcută pentru şoferii care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Un actor de comedie din Cluj le-a oferit şoferilor sănătoşi câte un scaun cu rotile, când s-au dat jos din maşină. Autorul farselor este cunoscutul comediant Mircea Bravo. Numai că de data acesta, ideea lui e o adevărată lecţie pentru şoferii care îşi bat joc de reguli.

Am venit să te ajut. Hai să te ajut. E loc de handicapaţi ăsta…aici sus„, i-a spus actorul unei femei.

Oare vă pot ajuta? Aveţi nevoie? Aţi parcat pe locul de handicap. Dacă aveaţi nevoie vă ajutam cu tot dragul că de-aia sunt aici„, i-a spus tânărul unui bărbat.

Printre şoferi s-a numărat şi o avocată. Deşi tinerei i s-a atras atenţia că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap, ea nu s-a singhisit să mute maşina şi a spus cu nonşalanţă că nu-i pasă. Acum, la câteva zile după incident, mai multe persoane cer ca avocata să fie exclusă din barou. Până acum, petiţia online a fost semnată de sute de oameni.