Avocaţii clanului Bercea cer audierea lui Traian Băsescu

Mircea Băsescu se întâlneşte în instanţă cu ginerele lui Bercea Mondial. Fratele preşedintelui a ajuns deja în instanţă, unde va da declaraţii în dosarul în care Marius Constantin este cercetat pentru şantaj. Pe de altă parte, potrivit România TV, avocatul lui Bercea Mondial a anunţat că va cere judecătorilor audierea lui Traian Băsescu.

19 dec. 2014, 07:05
Avocaţii clanului Bercea cer audierea lui Traian Băsescu

Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial, a anunţat vineri dimineaţă că va solicita în instanţă audierea lui Traian Băsescu, în procesul pe care clientul său îl are cu fratele actualului preşedinte.”Am propus audierea domnului Anghel, zis Bercea Mondial, a soţiei domnului Mircea Băsescu şi a domnului Traian Băsescu. Am mai propus o probă de conducere în teren, pentru a identifica persoana care a verificat banii„, a declarat Pavel Abraham, pentru România TV.

Citeşte şi Planul lui Mircea Băsescu după ce a fost mutat în arest la domiciliu

Tot vineri dimineaţa a avut loc o întâlnire foarte importantă la Tribunalul Constanţa, Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, fiind adusă din arest la domiciliu, în timp ce într-o dubă au fost aduşi aproape toţi membrii familiei sale, între care mama, fratele şi soţul ei.

Mircea Băsescu s-a prezentat şi el vineri dimineaţa la Tribunalul Constanţa, el fiind luat de avocatul său de acasă, acolo unde se află în arest la domiciliu. Fratele preşedintelui este parte vătămată în procesul de vineri.

Citeşte şi Marian Căpăţână rămâne în arest la domiciliu. Magistraţii au admis şi mutarea la Bucureşti