Avocaţii reţinuţi ai fraţilor Cămătaru, turnaţi chiar de interlopii pe care îi eliberau ilegal din arest

Clanul Camatarilor, lovitură dură din partea DNA. Procurorii anticoruptie au retinut 7 persoane implicate in eliberarea pe bani a mai multor interlopi, membri ai clanului condus de Sile si Nutu Camataru. Culmea, dupa ce au vazut ca procurorii sunt pe urmele lor, interlopii s-au turnat intre ei. Din anchetă reiese şi felul în care interlopii spălau sute de milioane de euro în Dubai.

12 iun. 2015, 05:37
Avocaţii reţinuţi ai fraţilor Cămătaru, turnaţi chiar de interlopii pe care îi eliberau ilegal din arest

Procurorii anti-corupţie au reuşit să destabilizeze o reţea care se ocupa strict de eliberarea pe bani a interlopilor, informează România TV. Sumele plătite pentru eliberari variau între 50.000 şi 200.000 de euro. Gruparea a fost destructurată cu ajutorul unor interlopi, unul dintre ei a fost prins în flagrant, în timp ce dădea 25.000 de euro unei avocate. Astfel, procurorii au obţinut colaborarea atât a avocatei, precum şi a a interlopului. 

Citeşte şi Adrian Judele, interlop faimos din Sibiu acuzat de crimă, petrece cu manele în penitenciar VIDEO

Aceştia au purta tehnică de înregistrare de la procurori şi astfel s-a reuşit înregistrarea celorlalţi membrii ai clanului, în timp ce îşi negociau o eliberare ilegală. Au fost vehiculate mai multe nume ale unor magistraţi de la Curtea de Apel Bucureşti şi de la Tribunalul Bucureşti, însă în acest caz au fost reţinute doar 7 persoane, avocaţi şi membrii ai clanurilor interlope. Anchetatorii au mai descoperit că aceste persoane spălau zeci de milioane de euro în Dubai, unul din interlopi vorbea la telefon şi spunea că sunt trimise această ţară chiar sute de milioane de euro.