Avocatul criminalului din Caracal: Gheorghe Dincă nu îşi aminteşte culoarea părului Luizei şi nici ce a făcut cu cadavrul acesteia

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a explicat, în exclusivitate, la România TV, detalii neştiute din ancheta crimelor din Caracal. Avocatul susține că Dincă le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu a mers cu el de bunăvoie și a consimțit să aibă relații intime. Bărbatul recunoaște violul doar în cazul Alexandrei și mai recunoaște ambele crime, deşi nu îşi mai aminteşte cum arată Luiza şi nu a putut oferi detalii despre cadavrul acesteia.

03 aug. 2019, 13:48
Avocatul criminalului din Caracal: Gheorghe Dincă nu îşi aminteşte culoarea părului Luizei şi nici ce a făcut cu cadavrul acesteia

Noi detalii din mărturia dată de criminalul din Caracal în fața procurorilor ies la iveală, prin intermediul avocatului său, Claudiu Lascoschi. Acesta a declarat că Gheorghe Dincă nu își amintește culoarea părului Luizei.

„El a declarat că ar fi ucis-o și pe Luiza, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. (…)”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, potrivit România TV.

Avocatul mai spune că ceea ce criminalul îşi mai aminteşte a fost faptul că Luiza a venit de bunăvoie, dar că a vrut să plece, iar el s-a enervat şi a lovit-o, fata decedând. Ucigaşul ar fi declarat că a încercat chiar să o resusciteze.

„Şi la Luiza a fost rapid, ea a vrut să plece, a lovit-o, a căzut, s-a lovit cu capul de ciment şi a decedat. (…) A avut relaţii sexuale cu Luiza, consfinţite, la Alexandra nu a fost aşa”, a precizat Lascoschi.

Între timp, rudele Luizei Melencu, a doua fată dispărută din Olt, au transmis o solicitare procurorului şef DIICOT Felix Bănilă în care cer să fie informaţi, să se facă o reconstituire privind incinerarea şi să fie chemat un medic legist.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate