Avocatul Elenei Udrea, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu procesul fostului ministru

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, primele declarații după eliberarea Elenei Udrea din Penitenciarul din Costa Rica.

25 dec. 2018, 12:20
Avocatul Elenei Udrea, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu procesul fostului ministru

„Pe data de 28 ianuarie instanța urmează să se pronunțe cu privire la admiterea pe fond a contestației în anulare, însemnând după părerea mea anularea decizie de condamnare. Prin decizia CCR s-a stabilit că aceste decizii de condamnările nu sunt date legal. După anularea deciziei de condamnare se reia judecata apelului”, a declarat Veronel Rădulescu la B1 TV.

Avocatul Elenei Udrea susține că probele din Dosarul Gala Bute, în care clienta sa a fost condamnată la închisoare cu executare nu atestă vinovăția acesteia.

„Nu, din punctul meu de vedere, nu este vinovată. Există probe care dovedesc contrariul a ceea ce s-a decis prin sentință. Privind geanta cu bani, noi am prezentat probe care arată că doamna Udrea nu se afla în sediul ministerului la acea oră. Nu există decât o dovadă că un personal a intrat în sediul ministerului și s-a întâlnit cu unul din angajații ministerului, cert e că Elena Udrea nu se afla în sediul ministerului”, declarat Veronel Rădulescu.