Avocatul familiei Luizei, dezvăluiri fără precedent: Dincă este sfătuit de cineva. Îmi este teamă că se va închide cazul

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, este de părere că Gheorghe Dincă este sfătuit de cineva cu mare experiență juridică ce să le spună anchetatorilor în așa fel încât să se închidă cazul la doar două crime: Alexandra și Luiza. Avocatul se teme că anchetatorii vor închide acest caz, dacă reușesc să dovedească cele două crime.

06 aug. 2019, 07:56
Avocatul familiei Luizei, dezvăluiri fără precedent: Dincă este sfătuit de cineva. Îmi este teamă că se va închide cazul

„Mie îmi este teamă că acest caz se va închide odată ce sunt identificate cele două victime pentru care s-au deschis dosare. Eu cred că Dincă, dând aceste două victime, el încearcă să închidă cazul. Asta mă tem eu. Anchetatorii susțin că vor merge mai departe, dar eu cred că asta încearcă el și îmi e teamă că acest caz se va închide dacă le identifică pe Luiza și Alexandra. Eu sper ca Luiza să trăiască, dar în acest caz, el are gropi cu beton, tuneluri, e ceva incredibil.

CAZUL CARACAL, a cincea zi de cercetări. Verificări cu câini în pădure şi la casa lui Gheorghe Dincă 

În mod clar el are o tehnică bine stabilită. Cineva cu experiență juridică îl învață, o să vedem cine îl sfătuiește, pentru că sunt chestii de finețe juridică, ca de exemplu, când a zis că una dintre fete mergea la bancomat să scoată bani și așa a înțeles el că are nevoie de bani.”, a spus avocatul.

Anchetatorii reiau cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. De asemenea, o parte din anchetatori s-au întors şi în pădurea în care Gheorghe Dincă a indicat că a aruncat rămășiţele Luizei Melencu. Oamenii legii vor căuta noi indicii care să probeze mărturia lui Gheorghe Dincă. Au adus şi câini de mirosuri. De asemenea, cele trei telefone găsite în casa ororilor din Caracal vor fi percheziționate informatic astăzi.

După zile întregi în care i-a ținut în şah pe polițiști, criminalul Gheorghe Dincă a făcut noi mărturisiri despre locul în care se află Luiza. Dacă inițial a spus că a ucis-o și a aruncat-o în Dunăre, acum Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că trupul Luizei se află într-o pădure de lângă Caracal.

Dezvăluirea momentului. Cum a găsit Alexandra telefonul lui Dincă. Şocant ce a povestit criminalul