Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri bombă din dosarul Caracal. Ce scrie în raportul comisiei medicale care l-a verificat pe Dincă

Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri bombă din dosarul în care Dincă este acuzat de omorârea Alexandrei și a Luizei. Tonel Pop a citit în exclusivitate la România TV un raport al comisiei medicale care l-a analizat pe Gheorghe Dincă. Medicii au concluzionat că acesta este foarte imprevizibil și violent.

14 dec. 2019, 07:12
Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri bombă din dosarul Caracal. Ce scrie în raportul comisiei medicale care l-a verificat pe Dincă

Apar noi detalii din cazul Caracal! Anchetatorii au reușit, în sfârșit, să afle modul în care a acționat Gheorghe Dincă în orele petrecute cu Luiza și Alexandra în casa monstrului din Caracal.

„Citez ce spune un raport oficial din dosar al comisiei respective. Si spune asa. Imprevizibilitatea comportamentului violent al inculpatului, ferocitatea exploziilor de furie devastatoare. Intelegeti pe cine tin ei descatusat cand l-au instigat impotriva mea? Dinca a spus ca ma uraste si ca vrea sa ma termine. Inca declara ca va face ravagii cu orice persoana care il va jigni in penitenciar. Va dati seama? Rapoarte oficiale ale comisiilor speciale despe Dinca pe care il freaca de noi., procurorii avand aceste documente la dosar, ne ameninta ca sa disparem din dosar”, a declarat Tonel Pop, în exclusivitate la România TV.

„În urma analizei comportamentale, s-a ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă nu a mințit în multe dintre declarațiile lui. Vorbim de ultimele declarații pe care le-a dat. Au fost primele când a încercat să jongleze, să-i ducă pe anchetatori pe anumite piste, să nu le spună chiar tot, doar că la sfârșitul lunii octombrie Gheorghe Dincă a clacat și a înțeles că e mai bine să coopereze cu anchetatorii, astfel încât va avea parte un regim mai bun în penitenciar, dar și că oricum nu mai are nicio șansă pentru că de foarte multe ori polițiștii, procurorii, i-au pus lui Dincă exact dovezile. Știa că nu are scăpare și trebuia să recunoască cele mai multe lucruri. În ultimele declarații e clar că nu a mințit și a detaliat”, spun şi experţii citatţi de A3.

„E un dosar penal la care se lucrează de 4-5 luni. Sunt 60 de ore de audieri numai cu Dincă. Sunt foarte multe declarații, toate sunt înregistrate. Gesturile, mimica, toate acestea au fost analizate. Poate au momente când Dincă a devenit nervos, a căzut din punct de vedere psihic”, a mai spus aceasta.

Ce le-a recunoscut Gheorghe Dincă anchetatorilor

  • -Luiza a fost captivă, violată și bătută patru zile
  • -Luiza, încuiată în cameră, i-a legat picioarele și a legat-o la ochi
  • -Luiza nu a mâncat. A băut doar apă
  • -Refuzul Luizei de a întreține relații sexuale și jignirile l-au scos din minți pe Dincă. A bătut-o cu pumnii de furie, apoi a ieșit din casă. Când s-a întors în cameră ar fi vrut să-i spună că îi pare rău, dar și-a dat seama că fata murise.
  • -Gheorghe Dincă spune că i-a pus trupul într-o husă de pat și saci de plastic pentru a arunca trupul în Olt. Când a ieșit în curte a văzut butoiul și s-a gândit să ardă trupul. A luat o cârpă înmuiată în motorină, a folosit și deșeuri de plastic, electronice, resturi de trestie legată cu sârmă.