Avocatul Gheorghe Piperea renunță la Facebook după ce și-a anunțat candidatura la europarlamentare din partea AUR

Avocatul Gheorghe Piperea a renunțat pentru o lungă perioadă de timp la postările de pe Facebook. Ar fi luat această decizie din cauza reacțiilor dure venite din partea celor care au fost dezamăgiți de înscrierea sa în AUR. 

03 aug. 2023, 11:05
Avocatul Gheorghe Piperea renunță la Facebook după ce și-a anunțat candidatura la europarlamentare din partea AUR

Avocatul Gheorghe Piperea a avut o postare acidă pe Facebook după ce a fost criticat pentru candidatura la europarlamentare din partea AUR.

“Tuturor celor care mă acuză sau sunt dezamăgiți pentru că am decis, ca independent, să candidez la europarlamentare alături de AUR: mersi pentru susținerea de până acum ca fani activi, precum și pentru “urmărirea” acestei pagini. De acum puteți da unfollow. Nimeni nu e de neînlocuit.”, a scris avocatul Gheorghe Piperea.

Avocatul Gheorghe Piperea a încercat să candideze anterior la președinția României, dar nu a reușit să strângă semnăturile necesare, a cochetat cu PNL-București, a fost consilierul unui premier PSD, iar acum a ajuns la AUR, potrivit evz.ro.

Dezamăgit de reacția celor care nu au apreciat traseismul său politic, Gheorghe Piperea promite: “Dacă voi ajunge în Parlamentul European, lucru care nu mă va schimba deloc, mă voi strădui să aduc schimbarea în bine și să contribui la revenirea la normalitate a Europei, inclusiv pentru cei care m-au detestat dintotdeauna, mă urăsc acum și vor fi dezgustați de mine de mâine încolo.”

După critici, Gheorghe Piperea a mai anunțat că va lua o pauză de la Facebook.

“Dacă trăim încă într-o țară liberă, înseamnă că nimeni nu poate fi blamat pentru alegerile și opțiunile sale politice. Dacă nu, atunci fiți cu băgare de seamă: într-un regim totalitar, oricine poate fi blamat că poartă șapca pe partea dreaptă, când regula irepresibilă este să porți șapca pe stânga.

PS Azi e ultima zi de feisbuc (n.n. sic!) pentru mine. Pentru o lungă perioadă de timp, voi lua o pauză. Haterii se pot răcori o vară întreagă, trollii se pot îngrijora că n-or să mai aibă cu ce să mă atace.”