Avocatul pedofilului Eugen Stan spune că imaginile sunt trucate. „El a zis mereu că nu e vinovat”

Eugen Stan, fostul poliţist de la rutieră acuzat de numeroase agresiuni sexuale asupra unor copii în capitală a fost din nou în fața procurorilor Parchetului General.

13 apr. 2018, 12:43
Avocatul pedofilului Eugen Stan spune că imaginile sunt trucate. „El a zis mereu că nu e vinovat”

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului acuzat de pedofilie. Autorităţile îl consideră suspect principal pe Eugen Stan în trei noi cazuri de agresiuni sexuale. Au camere de supraveghere în care spun că hărţuieşte copii, tot în scara blocurilor. În total, sunt 12 fapte investigate. În faţa procurorilor, poliţistul a susţinut că probele sunt trucate şi ameninţă cu dezvăluiri despre mitele pe care le-ar fi dus în numele şefilor lui. 

Florin Busescu, avocat: ″Deocamdată ne rezervăm dreptul la tăcere pentru încă 4 fapte, care se vor a-i fi băgate pe gât. Nu știm după ce au fost identificate ca fiind săvârșite de către inculpatul Stan Eugen. Poliția Română nu trebuie să bage pe gât unui om care a fost angajat al structurii toate AN-urile tinerilor comisari care vor să se afirme.”

Răsturnare de situaţie în cazul politistului pedofil. Cum încearcă să scape de acuzaţii în mai multe dosare

”AN”-urile, adică dosarele cu Autor Necunoscut. Avocatul a vorbit și despre faptul că imaginile surprinse de camerele de supraveghere și care au fost făcute publice ar fi fost, de fapt, trucate.

Florin Busescu, avocat: ’’Luați așa, o vizionare, și dați-o la o redare minimă, faceți un print screen și vedeți. Au fost trucate imaginile? Da″.

Explicaţiile fostului agent transmise prin avocatul său jurnaliştilor sunt halucinante. Eugen Stan cere ca testele ADN să fie refăcute în străinătate: „El spune foarte clar că nu este vinovat, cel mult i se poate reproşa o atitudine mai apropiată faţă de copii fiind o lipsă a lui din viaţa personală.”

Florin Busescu, avocat: ″El a zis mereu că nu e vinovat. Cel mult i se poate reproșa o atitudine mai apropiată față de copii, fiind o lipsă a lui din viața personală. Era numit violatorul.. Nu e el, este comisarul Perju, al cărui dosar s-a terminat în faza de urmărire penală. El era cel mult cunoscut ca lăbușul lui șefu″.

Parchetul General a extins ancheta în cazul poliţistului arestat pentru pedofilie. Eugen Stan, acuzat de alte 4 fapte de agresiune

Avocatul lui Eugen Stan a vorbit și despre anumite comisioane pe care clientul său le-ar fi făcut șefilor: ar fi dus sume de bani dintr-un loc în altul. Florin Busescu, avocat: ″Nu se poate să primească un simplu polițist, un simplu lucrător, mită la nivelul ăla. Era intermediar? Nu era intermediar, era … te duci că așa a zis șefu și cu asta basta″.

După ce apărarea va analiza cele 4 noi dosare, va cere o reaudiere a lui Eugen Stan.