Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, rupe tăcerea! „Știți ce trebuie să facă femeia care vrea un fotbalist?” FOTO

Dragoș Nedelcu (25 de ani), fotbalistul împrumutat de FCSB la FC Farul, după un alt împrumut nereuşit la Fortuna Dusseldorf, în 2.Bundesliga, și Aza Gabriela s-au despărțit chiar înainte de Paște, după o relaţie de doi ani și jumătate.

12 mai 2022, 18:01

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, rupe tăcerea! Relația dintre cei doi s-a răcit după ce mijlocașul a fost împrumutat în Germania, în vara lui 2021, mai ales că solista a rămas în România.

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, rupe tăcerea! „Știți ce trebuie să facă femeia care vrea un fotbalist?”

„Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treilea an a fost foarte greu. El a locuit în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța. Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu.  Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles…Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere. Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie”, a spus vedeta la Kanal D.

Dragoş Nedelcu s-a cuplat cu cea mai sexy cântăreaţă din România. FOTO: cum arată iubita fotbalistului de la FCSB

„Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc. El era un băiat foarte ok și foarte liniștit. Eu eram plecată la concert și el stătea cu gândul dacă am terminat, dacă…. Și eu stăteam să îi dau mesaje că am terminat, că nu știu ce… Chestiile astea… Nu știu dacă te saturi, dar se umple paharul”, a mai spus cântăreaţa.

„Nu m-ar deranja dacă vorbește cu altă fată. Nouă ne-a fost foarte greu în ultimul an, mai ales pentru mine. Relația s-a cam răcit. Poate se întoarce la București, e posibil să se întoarcă la FCSB, dar nu, nu mai vreau să mă împac cu el. Eu știu că mă iubește cu adevărat, mai mult decât sigur mă iubește și acum, dar eu nu mai vreau. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut…”, a încheiat Aza Gabriela.


loading...