Baba Vanga, profeţii CUTREMURĂTOARE pentru 2020. AVERTISMENTE teribile pentru omenire

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga anunță ce ne așteaptă în 2020. Cum anterior prezicerile ei s-au împlinit, dezintegrarea URSS sau criza mondială din 2008, fiecare nouă zicere este privită cu interes și strângere de inimă de către oricine.

10 dec. 2019, 08:40
Baba Vanga, profeţii CUTREMURĂTOARE pentru 2020. AVERTISMENTE teribile pentru omenire

Specialiștii care se ocupă de spusele Babei Vanga, înregistrate pe bandă magnetică sau așternute pe hârtie de rudele acesteia, susțin că la 2020 se referă previziunile legate de sistemul financiar internațional, scrie dcbusiness.ro.

Banii vor deveni inutili, a prezis, la un moment dat clarvăzătoarea oarbă. Banii vor ajunge doar niște cifre, a adăugat ea. În interpretarea experților, care s-au dus cu gândul inclusiv la criptomonede, dar și la prognozele deloc liniștitoare ale economiștilor, acest lucru ar putea însemna o mare criză financiară, când valutele mondiale își vor pierde valoarea. Va fi haos, multă neliniște printre oameni, multă revoltă, a descris Baba Vanga starea de spirit a societății.

Citeşte şi Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020. Vine prăpădul

Potrivit profețiilor sale, 2020 va fi marcat de intrarea în scenă a unui lider care va readuce încrederea în sufletele oamenilor și va instaura „liniște și pace pe Pământ”. Baba Vanga anunță, totodată, că toți copiii care se vor naște în anul care vine vor avea un viitor strălucit, vor ajunge oameni importanți în diferite domenii, de la știință la politică.

Prezicătoarea a mai anunâat în 2020 se vor produce cutremure şi tsunami devastatoare în Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi China. În ceea ce priveşte situaţia Europei, baba Vanga a prezis nu numai un colaps economic dar şi un meteorit care va lovi Rusia.

Privitor la liderii de stat, baba Vanga l-a atenţionat pe Vladimir Putin, deoarece preşedintele Rusiei ar urma să die victima unei tentative de asasinat. Nici despre Donald Trump baba Vanga nu a spus lucruri pozitive. Prezicătoarea a susţinut că preşedintele SUA suferă de o boală gravă, despre care oamenii vor afla în 2020.

Pe de altă parte, clarvăzătoare afirmă că tot anul viitor cercetătorii vor face o mare descoperire, mai precis vor găsi o sursă de energie care o va eclipsa pe cea emanată de Soare. Mai mult, va fi, în sfârșit, identificată planeta care ar putea deveni, la un moment dat, a doua casă a oamenilor. În același timp, Baba Vanga credea că în 2020 va izbucni un mare conflict, chiar un război mondial.