BABA VANGA – Previziuni emoţionante despre poporul român

Baba Vanga a fost un adevarat fenomen. 3 din 4 previziuni s-au adeverit, sefi de state si de guverne vizitand-o pentru a le prezice viitorul.

30 nov. 2015, 10:22
BABA VANGA – Previziuni emoţionante despre poporul român

Printre personalitatile care au avut incredere in profetiile Babei Vanga s-au numarat Mihail Gorbaciov si sotii Ceausescu. Prezicatoarea oarba din Bulgaria a vorbit si despre Romania si romani, in termeni de lauda.

„Romanii sunt oameni speciali si, cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred si nu vor mai crede in valorile lor nationale”, spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani. Multi profesori de istorie si etnologi confirma astazi faptul ca valorile neamului romanesc si traditiile abia ca mai exista.

„In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intreaga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta”, mai spunea Vanga despre un Mesia care se afla sau se va naste la noi.

Citeste in continuare pe TeoTrandafir.com